21 Ekim 2014 Salı

Kurgu Fanzin


                             
                                                                                      Birinci Sayı ve Hediyeleri

         Merhaba,bu sefer karşınıza farklı bir şeyle çıkıyorum.Geçen seneden beridir bir kaç arkadaşımla beraber hazırladığım bir fanzin var.Namık Kemal Üniversitesi Bilim-Kurgu ve Fantastik Edebiyat Topluluğu bünyesinde çıkardığımız fanzine KURGU FANZİN ismini verdik.



                                           
                                                                                                    İkinci Sayı

       Başımızdan geçen hüzünlü bir olay sonucunda bizde anlatmak,söylemek istediklerimizi daha fazla içimizde tutmayalım ve herkesle paylaşalım istedik.Her fanzin ilk çıktığı zaman  basılı olarak dağıtılıp, yeni fanzin çıktığı zaman internetten ulaşılabilecek şekilde dağıtılıyor.Kalıcı bir yer olması açısından bu blogdan ulaşabileceksiniz artık fanzinlere.

                                         
                                                                                           İkinci Sayının Hediyeleri

      Tüm bunları söyledikten sonra biraz da fanzinden bahsedeyim. Kurgu fanzin içerisinde alt kültürü(alternatif kültür) konularını içeren.Kendi düşüncelerimizi,hikayelerimizi,çi-
zimlerimizi, hayallerimizi kattığımız bir defter. Ç-101:Çizgi Romanlara giriş kısmı ile insanlara çizgi romanları sevdirmeye ve tanıtmaya çalıştığımız,Anadolu Korku Öyküleri hem onları korkutup hem de eski gizemleri yad ettiğimiz bir çalışma.Bunların yanında her arkadaşımızın kendi içinden gelen şeyleri yazdıkları  ki bunlar bazen masa üstü kart oyunları olurken bazen bir bilim-kurgu eserinin tam külliyat incelemek olabilir.Bazense bir arkadaşımızı anan bir yazıda olabiliyor.Biz bu fanzini çıkardığımızda daha önce okulda olmamış bir şeyi denedik.Ve hem okulda ki arkadaşlarımızdan hemde bir çok hocamızdan inanılmaz bir destek gördük.Onların bu kadar çok bizi desteklemesi bizi daha da heyecanlandırdı.Tekrar teşekkür ediyorum onlara.İşte asıl amacımızda buydu belki.Herkesin içinde kıyıda köşede kalmış o küçük,meraklı,benzer ilgi alanları olan çocukları evlerinden çıkarmak ve bahçede oyuna davet etmek.

                                   
                                                         İkinci Sayının Hediye Maketlerinden Birkaçı

      Fanzinin şuan için sadece iki sayısı çıktı.Ama üçüncü sayı yolda.Ve bu dönem 3 tane daha fanzin çıkarmaya kararlıyız.Umarım sizde bize bu eğlenceli oyunda bize katılırsınız.
                                     
                                                              Kurgu Fanzin 01 İndir

                                                              Kurgu Fanzin 02 İndir



                             
                             
                                                                 Nkücon Başlangıç Etkinliği

1 yorum: