26 Temmuz 2014 Cumartesi

Ultimate Spider-Man Cilt 2 Öğrenme Eğrisi

        İlk ciltte Peter'ı  hayatında ki bir sürü değişimle baş başa bırakmıştık.O bunlara ayak uydurmaya çalışadursun sorunlar tabii ki Ultimate versiyon Peter'ı rahat bırakmıyor.Peter Parker karakterini bize sevdiren en önemli unsur herkesin kabul edeceği gibi onunda bir insan olması ve her insanın sahip olduğu sorunları.Ne uçarak gözlerinden ateş topları yağdıran bir uzaylı ne de muazzam bir servete sahip bir intikam savaşçısı.Onun da yemek yemek ve arkadaşları ile takılmak için paraya ihtiyacı var.Onunda hayatında dengede tutması gereken bir sürü şey var ve kahramanlık bu dengeleri alt üst ediyor.
        İşte böyle bir ortamda açılıyor cilt.Ve bunlardan daha kötüsü Peter gerçek bir suçlu ile karşılaşıyor KİNGPİN.Kingpin karakteri her ne kadar Daredevil karakteri ile özleşmiş bir suçlu olsa da Örümcek Adam okuyanların bildiği gibi çok eskiden beridir Peter'a hayatı dar etmiş bir karakterdir.Onunla karşılaşması ve onu yenme stili insanı okurken düşündürüyor ve eğlendiriyor.
                                                        

        Ve son olarak yayınlandığı tarihte bir çok ödül ve övgü almış 13. sayı ile cildimiz yok.24 sayfa boyunca kavgasız,süper kötü karaktersiz sadece 2 insanın konuşması şeklinde geçen sayı için mükemmel diyebilirim.Tüm çizgi roman severlerin mutlaka okuması gerekir.Kısaca 2. cildimizde böyle bitiyor.Ama genç Peter'ın maceralarını hız kesmeden incelemeye ve paylaşmaya devam edeceğiz.
                                                     


                                                       

                                             Ultimate Spider-Man Cilt 2 Öğrenme Eğrisi İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder