29 Temmuz 2014 Salı

Ultimate Spider-Man Cilt 3 Çifte Bela

        Ultimate Spider-Man serisi 3. cilt çifte bela ile tam gaz devam ediyor.Bu çifte belamız ise Doktor Ahtapot ve Avcı Kraven'den başkası  değil.Ayrıca tanıdık bir yüzünde arzı endam etmesini görüyoruz. Gven Stacey ultimate evreninde ki yerini alıyor. Peter ise her zamanki sorunlarla boğuşmaya devam ederken bir de kimliğini açık etmeme derdi ile uğraşıyor.
                                                

        Bu kimlik muhabbetine gelirsek.Peter'ın sınıf arkadaşlarından Kong adlı biri bazı olayları bir araya getirip Peter Parker'ın Örümcek Adam olduğundan şüpheleniyor. Peter'ın bundan kurtulması ise ayrı bir eğlenceli.Ayrıca Kong karakteri ile ufak bir anektod veriyim.Serinin yazarı Brian Michael Bendis bu karakteri sanki birinden esinlenmiş gibi.Kim olduğuna resimlere bakıp siz karar verirsiniz. :)
        Biraz da hikayeden ve hikayede ki kötü adamlardan bahsedelim.Çifte Bela dense de Kraven ile Dr. Ahtapot beraber her hangi bir olaya girişmiyorlar.Her ikisinin(çoğunlukla Dr. Ahtapot) köken hikayelerini okuyoruz.Bu hikayeler de asıl sevdiğim şeylerden biri her karakterin Ultimate evreni versiyonun daha revize olması.Altmış yıl önceki karakterlere özünde sadık kalırken bazen küçük bazense büyük değişiklikler içermesi.Avcı Kravende bu yoğun olarak hissedilirken Dr. Ahtapot için orjinaline daha sadık kalınmış diyebiliriz.Beni asıl şaşırtan ise Gven'in geçirdiği olağan üstü değişim.Okuduğunuzda sizde anlıycaksınız nerede eski iyilik timsali melek Gven nerede bu versiyonda ki neyse spoiler olmasın.
       
     

        Hikaye tam hızı ile devam ediyor.Peter Parker'ın heyecanlı ve eğlenceli gençlik günlerini takibe tam hız devam ediyoruz.Dördüncü ciltte görüşmek üzere.
                                                   

                                              
               
                                           Ultimate Spider-Man Cilt 3 Çifte Bela Türkçe İndir

2 yorum: